AUGUSTUS | theo de graaff

26 jul 2018 | Nieuws

zondag 5 augustus 15.00 uur

opening expositie

“Knappe Koppen”

met werk van Theo de Graaff

zondag 5 augustus om 15.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor de opening van de tentoonstelling van het buitengewoon expressieve werk van deze autodidact, een van jongs af aan gedreven schilder.

‘Knappe koppen’ van mensen en dieren: portretten van onbekenden, die je raken. Het kan niet anders dan dat er iets met je gebeurt wanneer je Theo’s werk ziet.

Santpoorter Theo de Graaff (65) is als professioneel coach altijd gericht op dat wat mensen beweegt. De portretten in deze expositie getuigen daarvan. Op het gebied van schilderen is hij autodidact en schildert hij vanuit zijn gevoel. Al vanaf zijn vroegste jeugd in Arnhem en later in Amsterdam en Santpoort  laat Theo zich inspireren door kleurrijke non-figuratieve kunst, met name door Cobra. Invloeden van Karel Appel, Jean-Michel Basquait en Antonia Saura zie je terug in zijn werk.

De tentoonstelling loopt van 4 t/m 26 augustus en is geopend op

zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
We zien u graag in de galerie!

‘Betaalbare Kunstbeurs’
Naast deze tentoonstelling is in de galerie het werk van verschillende kunstenaars te zien alles met prijzen tussen de € 5 en € 200.
deelnemende kunstenaars:
Sylvia van Berkel, Marleen Brand, Els Dekker, Wypkje van Dijk,
Arjenne Fakkel, Melle Hammer, Klaas Kamphuis, Hanneke Langemeijer, Mathilde Renes,Winneth Sala, Fredu Samethini, Cees Smit,
Steven Stehouwer, Anna Rose Turkenburg, Nina Veluwenkamp,
Kitty Veltman, Karin Wijnand