APRIL | stan kerlen

25 mrt 2018 | Nieuws

Van 31 maart t/m 22 april is in de galerie werk te zien van STAN KERLEN

Zondagmiddagsalon 15 april om 15.00 uur

FOTO Walter Blazer 2017

Stan Kerlen over zijn werk :

Als autonoom fotograaf beweeg ik mij op het vlak van de kunstzinnige fotografie. Hierbij maak ik gebruik van handmatige bewerking van de foto’s en ook van de mogelijkheden die de huidige digitale fotografie biedt. De beelden laten zich het beste omschrijven als impressionistisch expressief, soms ingetogen, mysterieus, en ook wel sensueel.

Regelmatig heb ik geëxposeerd zowel in Nederland als in Polen. Werk van mij is aangekocht door bedrijfsleven en particulieren in Nederland en het buitenland.
Ik ben mentor bij de Fotobond, in het bezit van het BMK-predicaat en lid van het OFC (Oostgelders Fotografen Collectief).
Als geboren en getogen Amsterdammer woon en werk ik al een groot aantal jaren in Twente.

Werk van mij is te zien op:
www.OFC-fotografen.nl en www.stankerlen.net

Stan Kerlen
Palingstraat 54
7559ML Hengelo
Telefoon 074-26627757 / 06-14981543