Zaterdag 10 februari was er een workshop onder begeleiding van Sylvia Blickman , autonoom en eigenzinnig kunstenares. Niet extreem, maar gevoelig voor alles wat kwetsbaar is: mens, dier en plant. Ze blijft altijd dicht bij zichzelf, volgt haar eigen gevoel, natuurlijk en associatief.
Met haar sieraden – die zij beschouwt als kleine kunst-voorwerpen om te dragen – wil zij die aandacht voor het kwetsbare, voor het detail overbrengen. Het gaat haar om geluk te ervaren in kleine en onverwachte dingen, door te bewonderen, te beschermen, te koesteren, te vereeuwigen en uit te dragen…

onder haar begeleiding maakten de deelnemers van de workshop sieraden van gevonden en gejutte materialen. Een foto-impressie :

Sieraden maken van gevonden objecten febr. 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *